10 moduri “altfel” pentru a folosi Folia cu Bule

10 moduri “altfel” pentru a folosi Folia cu Bule

Știm cu toții cât de interesant poate fi să deschizi coletul – să spunem acea lampă cu pandantiv cu care te-ai hotărât să-l dai peste cap sau acea vază de sticlă uimitoare pentru mama ta – pentru a avea apoi un plus de bucurie de a o găsi acoperită cu folie cu bule.

Folia cu bule, inca nu se stie de ce, iți dezlănțuie copilul interior pe măsură spargi bulele dupa pofta inimii, dar în afară de această activitate distractivă, utilizarea evidentă a foliei cu bule este de a proteja bunurile. Am compilat o listă cu câteva moduri inovatoare prin care puteți obține maximum de la acest material plastic transparent, pe care il gasim in cutiile cu ambalaje:

  1. Creaza arta:

Puteți produce câteva piese de artă funky cu folie cu bule utilizând-o ca presă de tipar. O idee este să tăiați câteva forme și modele interesante din material și să pictați bulele de pe suprafață. Lipiti lucrarea pe hârtie sau carton și aveți niște artă de perete personalizată, care este, de asemenea, o activitate grozavă pentru copii. Culorile strălucitoare sunt cele mai bune pentru un impact îndrăzneț, dar există o mulțime de moduri de a fi creativ.

  1. Pastreaza alimentele la temperatura:

În drumul înapoi de la supermarket sau de la magazinul local, puteți preveni ca alimentele reci sau înghețate să se încălzească prea mult, căptușindu-vă pungile de cumpărături cu acest plastic fantastic. De asemenea, funcționează pentru a menține calde alimentele fierbinți.

  1. Poti izola ferestrele:

Dacă in locuinta dumneavoastra simtiti puțin rece și încălzirea nu face fata, puteți lipi o foaie de folie cu bule peste fereastră - este un izolator eficient. Pe parcursul lunilor de iarnă, folie cu bule poate fi folosită și pe ferestrele din seră pentru a preveni pierderea excesivă de căldură.

  1. Protejeaza parbrizul masinii iarna:

La fel ca și în cazul izolației ferestrelor, folie cu bule poate face minuni si pentru mașina dvs. în diminețile reci. Lăsați un “cearșaf” de folie cu bule peste noapte pe parbriz și fixați-l cu ștergătoarele. Acest lucru va preveni formarea înghețului pe geam, așa că, atunci când veniți la mașina dvs. a doua zi, puteți îndepărta foaia pentru a dezvălui un parbriz clar, fără gheata.

  1. Protectii pentru manere:

Folia cu bule de aer este perfecta pentru a crea protectii de mâner improvizate. Indiferent dacă doriți să adăugați mai mult confort mânerelor cârjelor sau unei mături, acest lucru vă va împiedica să aveți dureri în palme.

  1. Protectii pentru genunchi la lucru:

Când începeți cu grădinăritul, un factor enervant este să vă răzuiți sau să aveți dureri de genunchi. Aici intervine folia cu bule. Va puteți infasura folie cu bule pe genunchiul pantalonilor și să le folosiți ca tampoane de protecție, indiferent dacă sunteți în genunchi pe beton sau pe iarbă.

  1. Captuseala pentru cutia de scule:

Opriți-vă instrumentele să lovească puternic în părțile laterale ale cutiei de depozitare, căptușindu-o cu folie cu bule. Acest lucru nu numai că va face transportul cutiei mai puțin zgomotos, dar va proteja și interiorul de zgârieturi și crapaturi.

  1. Protejarea plantelor in gradina:

Înfășurați cu bule plantele de exterior pentru a împiedica înghețul să le deterioreze. Deasemnea poate proteja si impotriva rozatoarelor pe timpul rece.

Folia cu bule este prietenul tuturor gradinarilor iscusiti!

  1. Salteluta de camping:

Dacă aveți planificat un weekend de camping, dar vă lipsesc elementele esențiale, atunci folia cu bule va salvează ziua. Nu este nevoie să cumpărați un covoraș de camping scump, doar întindeți o foaie de folie cu bule sub sacul de dormit. Te va amortiza in contact cu pământul dur.

  1. Și nu în ultimul rând, acest plastic acționează ca cel mai bun calmant al stresului. După o zi grea, stai jos și începe să spargi bule. Veți simți că stresul începe să se evapore imediat :)

Comentarii