Prodepozit.ro - Articole pentru ambalarea si protejarea produselor

 

Magazinul nostru virtual iti pune la dispozitie o gama variata de materiale concepute special pentru ambalarea si protejarea produselor destinate expedierii sau depozitarii. Cu peste 17 ani de experienta in domeniu, compania noastra produce ambalaje, folie cu bule si alte produse derivate, lucrand cu romani si pentru romani, reusind astfel sa ofere cel mai avantajos raport calitate-pret din piata.

 

Stoc mare de materiale de ambalare

 

Producem in permanenta in Romania produsele de care clientii nostri au nevoie pentru a-si expedia, transporta si depozita in siguranta articolele fragile si nu numai. Reusim astfel sa asiguram stocul necesar pentru a livra in cel mai scurt timp comenzile primite pe site. De la folie cu bule, plicuri si pungi de curierat si pana la cutii din carton si ambalaje ecologice, ne mandrim cu gama diversificata si bogata pe care o punem la dispozitie.

 

Descopera categorii intregi de produse ideale pentru un transport sigur

 

Atunci cand livrezi articole fragile, perisabile si nu numai, trebuie sa te asiguri ca acestea vor ajunge la destinatie intr-o stare impecabila. Acest lucru nu numai ca iti ofera garantia ca produsele tale nu vor fi trimise retur, dar vei avea si clienti multumiti si o imagine demna de recomandare. Cu alte cuvinte, livrarile sigure iti promoveaza afacerea! Comanda din magazinul nostru online ambalaje si materiale pentru protejarea produselor si bucura-te rapid de cele mai bune articole, la preturi foarte avantajoase.

 

De ce sa alegi produsele de ambalare oferite de prodepozit.ro

 

Producem materiale de ambalare care combina calitatea ridicata si durabilitatea. Orice companie care activeaza in domeniul expedierii de produse are nevoie de materiale de ambalare. Dar, nu orice tip de ambalaj poate proteja continutul coletelor in timpul transportului sau manipularii. Asadar, magazinul nostru iti propune cele mai rezistente materiale concepute special pentru diverse categorii de produse. Livrezi articole fragile? Iti propunem sa descoperi gama variata de folie cu bule si plicuri captusite cu folie cu bule care asigura integritatea produselor pe care le expediezi. Ai nevoie de cutii din carton pentru a ambala corespunzator ceea ce transporti? Iti punem la dispozitie dimensiuni variate de cutii din carton si carton gofrat care sa te ajute sa livrezi in siguranta produse de dimensiuni mici si mari. Pentru sigilarea cutiilor si a coletelor iti oferim banda adeziva rezistenta, benzi de marcare si semnalizare, precum si etichete autoadezive pentru a scoate in evidenta reducerile, cadourile, produsele gratuite dar si articolele fragile.

 

Materiale de ambalare rezistente, ecologice si sustenabile

 

Folia cu bule este un material de ambalare care poate fi refolosit de nenumarate ori. Cutiile din carton si cartonul gofrat, precum si coltarele si materialele de umplere sunt ambalaje ecologice si pot fi reciclate. Fulgii de ambalare din amidon sunt 100 % biodegradabili, fiind, de asemenea, solubili in apa. Compania noastra nu numai ca produce cele mai bune materiale de ambalare, dar se concentreaza si pe producerea de ambalaje ecologice, pentru protejarea mediului inconjurator.

 

Atunci cand utilizezi materiale de ambalare, asigura-te ca le refolosesti corespunzator, le depozitezi si reciclezi in containere speciale, pentru a ne ajuta sa luptam pentru un mediu mai sanatos si mai curat.