Comenzile plasate pana la 15:30, pleaca catre dumneavoastra in aceeasi zi pe curierat.

Livrarea produselor noastre se face in termen de 24-48h in functie de aglomeratia comenzilor catre curier si perioada plasarii acesteia.

Nu exista taxe suplimentare pentru localitati din afara ariei de acoperire , pentru combustibil sau pentru kilometri suplimentari.

Taxa unica de livrare : 18,00 lei

Curier: DPD, GLS

Cost fix national : 18,00 lei

Comenzi cu plata ramburs : +4 lei

Livrare gratuita pentru comenzi peste 300 RON.

Orice comanda plasata pana la 15:30 , pleaca in aceeasi zi pe curierat.


Conditii de returnare a produselor

RETUR 30 ZILE ! Persoane fizice si juridice! 

Returnarea produselor noastre se poate face in termen de 30 zile de la data receptionarii comenzii de catre dvs. In cazul in care produsele livrate sunt deterioarate sau nu corespund cu ceea ce s-a comandat, costul de retur este suportat de catre noi.

In cazul returului de marfa , rambursarea banilor se va face in max 3 zile lucratoare, dupa confirmarea faptului ca produsele sunt receptionate si conforme. Daca produsele care vin retur, nu sunt conforme cu ce s-a trimis, clientul este de acord sa plateasca contravaloarea aducerii lor la starea de revanzare.

In cazul in care curierul va aduce spre livrare un pachet care este desfacut, sau are urme vizibile de deteriorare, va rugam sa nu-l primiti. Refuzati coletele care au semne clare de " umblat in ele ".

In cazul in care doriti sa faceti un retur, va rugam sa ne contactati folosind formularul de pe site sau numarul de telefon 0771620513 in intervalul 9-17 Luni-Vineri.