Detergent suprafete multiple - Hygiea MULTIUSO 750 ml

16,00 RON (TVA inclus)
Costul fix de livrare a unei comenzi ( 18,00 lei / comanda ) nu este inclus. Comandati pana la 15:30 si pleaca astazi. Cumparaturi sigure, puteti returna produsele in 30 de zile.
Disponibil in stoc
Detergent suprafete multiple - Hygiea MULTIUSO 750 ml
16,00 RON (TVA inclus)

Detalii

Descriere

Detergent universal, pentru curatarea si degresarea tuturor suprafetelor. Are o uscare rapida, nu lasa urme si nu necesita clatire.

Caracteristici: 

Detergent con┼úin├ónd agen┼úi tensioactivi anionici ┼či solven┼úi solubili in ap─â.
Acesta con┼úine substan┼úe active care ├«i permit s─â dezvolte o mare putere de solubilizare a murd─âriei de origine uleioas─â ┼či sintetic─â. Datorit─â con┼úinutului redus de agent de sumare, acesta este de asemenea potrivit pentru utilizare la ma┼činile de sp─âlare a pardoselilor. MULTIOSO este un produs parfumat potrivit ├«n special pentru utilizare pe suprafe┼úe naturale (piatr─â, marmur─â, linoleu, ciment, aluminiu, piele din cauciuc, parchet vitrifiat) ┼či pe suprafe┼úe termice (ceramice, aluminiu anodizat, teracot─â, email, sticl─â ┼či termoplastice). Produsul poate fi de asemenea utilizat pe suprafe┼úe sintetice ┼či cauciuc, totu┼či, se recomand─â s─â testa┼úi ├«nainte comportarea produsului pe o por┼úiune mic─â, nevizibil─â a suprafe┼úei.
Putere mare de cur─â┼úare ├«n special pentru murd─ârie gras─â (ulei, unt, gr─âsimi animale ┼či vegetale, s─âpun ┼či gudron) ┼či murd─ârie sintetic─â (cear─â de albine, vopsea, lac, clei de celuloz─â, gudron, uleiuri sintetice ┼či cerneal─â sintetic─â).

Mod de utilizare:

Folosit pur, pulveriza┼úi direct pe suprafe┼úe, ┼čterg├ónd imediat dup─â aceea cu o c├órp─â moale, frec├ónd cu o mi┼čcare circular─â p├ón─â ce este ob┼úinut─â o str─âlucire perfect─â. Pentru murd─ârie mai refractar─â, l─âsa┼úi produsul s─â ac┼úioneze c├óteva minute, apoi ┼čterge┼úi cu o c├órp─â uscat─â.

Pentru curăţirea pardoselii diluaţi produsul:

- metoda manual─â 20 la 60 ml la 5 litri
- metoda cu scruber 20 la 40 ml la 5 litri

Compatibilitatea produsului:

Produsul poate fi folosit la cur─â┼úarea sticlei, marmurei, ceramicii, lemnului vopsit, tejghelelor din o┼úel. ├«n ciuda componentului solvent al acestuia, spre deosebire de al┼úi detergen┼úi gata de utilizare cu acelea┼či caracteristici, este un produs pl─âcut parfumat cu putere excelent─â de cur─â┼úare potrivit pentru despr─âfuirea ┼či cur─â┼úarea suprafe┼úelor lucioase. Produsul este extrem de adaptabil ┼či nu necesit─â precau┼úii speciale spre a fi adoptate chiar ┼či pe suprafe┼úe sintetice (vopsea, PVC....) ┼či pe cauciuc, totu┼či, se recomand─â s─â verifica┼úi ├«n prealabil comportarea produsului pe o por┼úiune mic─â, nevizibil─â a suprafe┼úelor.

PRECAU┼óII PENTRU UTILIZARE ┼×I DEPOZITARE

Produsul este exclusiv pentru uz profesional. P─âstra┼úi ├«n recipientele originale. Evita┼úi temperaturile extreme. 

´â╝ A se purta m─ânu╚Öi de protec╚Ťie in timpul utilizarii.
´â╝ A nu se l─âsa la ├«ndem├óna copiilor.
´â╝ Citi╚Ťi eticheta ├«nainte de utilizare.
´â╝ P─âstra╚Ťi recipientul ├«nchis etan╚Ö.
´â╝ Sp─âla╚Ťi-v─â mainile bine dup─â utilizare.
´â╝ A se depozita ├«ntr-un spa╚Ťiu bine ventilat. P─âstra╚Ťi recipientul ├«nchis etan╚Ö!


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review